Doorzoek site:
VOLG ONS OP FACEBOOK:

Facebook

Home > Privacybeleid
Privacybeleid

Privacybeleid bikeboosting.nl

Dank u wel voor uw vertrouwen in mij. Hier laat ik u weten welke gegevens ik verzamel als u mijn website bezoekt en waarom ik deze gegevens verzamelen (als u mijn niet mailt of geen contactformulier op de website invult verzamel ik helemaal niets).

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van BikebBoosting.nl. U dient uzelf ervan bewust te zijn dat Bikeboosting.nl niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van mijn website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. (Zolang u mij niet mailt of het contactformulier niet invult weet ik niks van u en is uw privacy gewaarborgd wat betreft mijn website)

Bikeboosting.nl respecteert de privacy van u als gebruiker van mijn website en als u mij mailt of een contactformulier invult dan draagt ik er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wel kan het zijn dat u eens per 3 maanden een nieuwsbrief ontvangt waarbij uw emailadres, zonder naam, als enige wordt bewaard

Wat doe ik met uw gegevens?

Uw bestelling
Als u een bestelling bij mij plaatst, heb ik een aantal gegevens van u nodig om te zorgen dat het pakket bij u afgeleverd kan worden. Zo heb ik uw emailadres, naam en afleveradres nodig.

Uw account
Het is niet mogelijk een account aan te maken bij bikeboosting.nl

Klantenservice
Ook wanneer u mij per mail of telefoon benadert dan zal ik niet al uw gegevens bewaren. Enkel bij een bestelling zal ik gegevens van u vragen(zoals uw naam, adres of e-mailadres).

Nieuwsbrief aan- en afmelden
U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Hiermee geeft u de bevestiging dat u, als eigenaar van het emailadres, akkoord gaat met de ontvangst van mijn nieuwsbrief. Gemiddeld ontvangt u dan 1 x per 2 maanden van mij een nieuwsbrief. Onderaan iedere nieuwsbrief heeft u de mogelijkheid om zich af te melden. U kunt ook altijd per mail laten weten dat u geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen. Dan zorg ik ervoor dat u geen nieuwsbrieven meer van mij ontvangt.

Cookies en webanalyse
Niet van toepassing omdat ik niet met cookies en webanalyse werk.

Google Analytics
Niet van toepassing omdat ik hier niet mee werk.

Keuzes voor persoonsgegevens
Ik bied alle bezoekers en klanten de mogelijkheid tot het veranderen of verwijderen van alle persoonlijke gegevens die ik op dat moment van u in mij bezit is.
Neem hiervoor contact met mij op.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Vragen en feedback
Ik controleer regelmatig of ik aan dit privacy beleid voldoe. Als u vragen hebt over dit privacy beleid kunt u contact met mij opnemen:

Email: ernie@bikeboosting.nl of per brief naar:
Frieke BikeBoosting
tav Ernie Frieke
Strijpsestraat 234
5616 GX Eindhoven


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 22 mei 2018.