Doorzoek site:
VOLG ONS OP FACEBOOK:

Facebook

Home > Frieke > Report
Nieuwe onderdelen en ander nieuws


Handtekening en naam op de naafstickers

Hieronder staat wat nieuws en wat nieuwigheden voor mijn assortiment. En van de nieuwste dingen zijn de naafstickers voor de DT 240 naven. Deze zijn altijd rood met zwart en witte letters. Doordat er veel velgen zijn gekomen met veel wit erin heb ik nu deze stickers laten maken die wit met zwart zijn en beter passen bij de velgen. En door een handtekening en mijn naam erop zijn de wielen weer iets unieker.

 

Hieronder wat eerder verschenen nieuws


Carbon Aluminium velg

Frieke Carbon-Aluminum 50mm hoge racevelg
Deze velgen hebben een aluminium remrand waardoor het te heet worden van het carbon wordt voorkomen. Dus geen risico meer op ontploffende banden en een stuk goedkoper dan wielen met volledige goede carbon velgen. Ook hier zit, net als de Corima velg, de nippel niet zichtbaar in de velg. De velg is hierdoor ook minder verzwakt omdat er enkel een klein gat voor de spaak in de velg hoeft te zitten. De velg is goed aerodynamisch en het gewicht is niet erg laag (ongeveer 700 gram) waardoor dit een heerlijke "rijdoor" velg is.


Hoge aluminium velg

Hoge aluminium racevelgen
Regelmatig krijg ik de vraag of ik aluminium velgen, die hoger dan 30mm zijn, heb. Ik verkocht dan altijd een helaas nee. Maar nu heb ik iets dat goed en ook wat zwaar is. Voor optrekken niet de beste velg maar eenmaal opgang, en dat is voor veel fietsers tot 99% van de rit, merk je niks meer van dat zware gewicht. Dan is de goede aero vorm misschien wel merkbaar.  Verkrijgbaar in zwart en gepolijst.